Warning: include(includes/languages/english/modules/boxes/bm_holidayinfo.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/promedical/domains/promedical.nl/public_html/includes/classes/osc_template.php on line 86

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'includes/languages/english/modules/boxes/bm_holidayinfo.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/promedical/domains/promedical.nl/public_html/includes/classes/osc_template.php on line 86
Promedical
Klinion nitril handschoenen

Klinion nitril handschoenen bij promedical.nl

Bent u op zoek naar een Klinion nitril handschoenen? Bij promedical.nl vindt u een ruim assortiment van de Klinion nitril handschoenen tegen scherpe prijzen. Zoekt u de Klinion nitril handschoenen van hoge kwaliteit maar wilt u daar niet onnodig veel voor betalen? De scherpste prijzen voor de Klinion nitril handschoenen vindt u bij promedical.nl. We bieden u alle Klinion nitril handschoenen tegen de laagste prijs. 

 

Klinion soft nitril handschoenen

Als u een beroep heeft waarbij hygiène erg belangrijk is, dan is het belangrijk om de Klinion nitril handschoenen te kiezen. De Klinion nitril handschoenen vormen een belangrijke schakel in infectie preventie. Het dragen ervan voorkomt contact van de handen met bloed, lichaamsvocht, slijmvliezen en niet-intacte huid. Het gebruik van de Klinion nitril handschoenen verlaagt het risico op besmetting van de gebruiker en van kruisbesmetting van de patiënt. De Klinion nitril handschoenen zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen.

 

Eigenschappen Klinion nitril handschoenen

Of u nu in een ziekenhuis werkt een zorginstelling of in de thuissituatie, met de Klinion nitril handschoenen doet u uzelf of uw werkgevers altijd een groot plezier. De Klinion nitril handschoenen hebben een verbeterde tastgevoeligheid en tevens een optimale grip door de geruwde vingertoppen, ook bij natte handelingen. De Klinion nitril handschoenen voelen aan als een tweede huid en bieden optimale bescherming. De Klinion nitril handschoenen zijn cytostatica bestendig, virusbestendig en de ontwikkeling van alergie Type IV en huidirritatie wordt geminimaliseerd. 

Over promedical.nl

De winkel promedical.nl is onderdeel van Promex International, specialist op het gebied van incontinentie en disposables. Wij zijn een gespecialiseerd verkooppunt van incontinentie materialen en andere disposables zoals nitril handschoenen.  Zowel professionals als particulieren mogen wij tot onze vaste klanten rekenen. Wij bieden een uitstekende service en professioneel advies. Wij streven er na om onze klanten,  de beste prijzen te bieden in combinatie met een uitstekende dienstvelening.

 

 

Continue

Incontinentie broekjes / Pants

Klinion Nitril handschoenen

Klinion Washandjes en wasdoekjes

Onderleggers Absorin Comfort

Onderzoektafelpapier

Slip / Incontinentieluier

Wasbaar incontinentie ondergoed

Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Klinion Washandjes 200 stuks
Klinion Washandjes 200 stuks
€77.75 Incl. VAT
€64.26 Excl. VAT
Store Information
Wij zijn vanaf ma. 18 feb t/m vrijd 22 feb gesloten i.v.m. vakantie.
0 items
Languages
Dutch English
WIJ ZIJN OP VRIJDAG 7 JUNI 2019 GESLOTEN!!!